Expirate

Cuptor Electric Gorenje Retro

Cuptor Electric Gorenje Retro

Cuptor Electric Gorenje Retro

Colectia Gorenje Classico Sa gatim cu pasiune Bucataria, un loc sacru plin de iubire si pasiune pentru viata, spatiul in care sunt create gusturile delicioase si veritabile ale vietii noastre.

De-a lungul istoriei omenirii, bucataria a fost locul unde s-au intamplat toate lucrurile importante. Aromele condimentelor va invita sa retraiti povestile culinare ale trecutului si sa o creati pe a dumneavoastra. Hrana de calitate este reteta pentru o viata dulce, plina de pasiune. Aceasta se reflecta in aparatele electrocasnice pentru bucatarie din colectia Gorenje Classico, disponibile in ivoriu si negru mat.

Cuptoarele din colectia Gorenje Classico au un design bogat si dinamic, cu o nuanta clasica. Liniile fine se extind de la usa, pana in interiorul cuptorului, iar deschiderea si forma usii amintesc de cuptoarele traditionale arcuite. Aspectul perfect al cuptorului este imbogatit de butoanele caracteristice, de manerul cu finisaj auriu patinat si cronometrul electronic programabil cu un design clasic.

Cuptorul este dotat cu tehnologia avansata HomeMADE si cu eficienta ridicata a consumului de energie. Adaugati un varf de pasiune pentru mese delicioase, suculente si crocante. Tehnologia HomeMADE pentru rezultate de top Designul inovator al interiorului cuptorului, cu incalzitorul inteligent PerfectGrill, imita cuptoarele traditionale cu lemne.

Circulatia eficienta a aerului fierbinte duce la distribuirea uniforma a caldurii si la rezultate superioare. Balamalele telescopice extensibile ajuta la asezarea tavilor in cuptor si ofera o vizibilitate excelenta asupra procesului de preparare. Usa cuptorului este intotdeauna rece Usa cuptorului are un invelis dublu de panouri din sticla reflectorizanta. Astfel, partea exterioara a usii este intotdeauna rece. Usa sigura si eficienta din punct de vedere al consumului de energie ii permit cuptorului sa se incadreze in clasa de energie A–20%. Partea interioara a usii cuptorului nu are orificii sau margini, pentru o curatare simpla.

Oferte-noi.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct acest produs. Puteti achizitiona produsul accesand link-ul “Vezi oferta”

Doriti sa lasati un comentariu?

      Lasa un comentariu

      Înregistrați un cont nou
      Reseteaza parola